Diepvries patat

Diepvries patat
Een goede manier om de grote hoeveelheid aardappels voor de winter te bewaren is om er diepvries patat van te maken.

Hartige taart met snijbiet

Hartige taart met snijbiet
Nick en Francien van der Veer hebben deze taart als onderdeel van een "Proeverij van de Herenboerderij" voor gasten van een andere herenboerderij gemaakt en hadden groot succes.

Chakalaka met spitskool

Chakalaka met spitskool
Chakalaka is een pittige vegetarische Zuid-Afrikaanse groente schotel (street food). Voor vleeseters zou een chorizo erbij passen. Stukken gember zijn goed te bewaren in de deep-freeze. De bevroren gember is heel makkelijk te raspen.

Peren met kaneel

Peren met kaneel
Handperen ingemaakt in wijn met kaneel als dessert of als hapje

Appelmoes

Appelmoes

Simpel om te maken en veeeeeeeel lekkerder dan wat je in de supermarkt koopt!