Andijvie met olijven en kappertjes

Recept Afdrukken
Andijvie met olijven en kappertjes
Heerlijk vegetarisch italiaans bijgerecht ('scaroli con capperi e olivi'), met hamlappen en rijst erbij als hoofdgerecht
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
Ingrediƫnten
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
Ingrediƫnten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is.
  3. Voeg dan 200 gram in blokjes gesneden hamlappen toe. Breng op smaak met zout en peper. Roerbak voor een minuut of 5 op hoog vuur.
  4. Voeg dan de gesneden andijvie toe en roerbak tot de andijvie geslonken is.
  5. Voeg de citroensap, olijven en kappertjes, zout en peper toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *