Appelstroop

Recept Afdrukken
Appelstroop
De appeloogst is in volle gang! Hier een recept dat handig is als je valappels of een overschot aan gewone appels wilt verwerken tot iets houdbaars. Pers er eerst sap van. Zie de bijgevoegde pdf (onder "notities") voor meer informatie en praktische tips.
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Kook Tijd 2 uur
Porties
ml stroop
Ingrediƫnten
Kook Tijd 2 uur
Porties
ml stroop
Ingrediƫnten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Doe het sap en de suiker in een pan en breng aan de kook.
  2. Laat het mengsel gedurende 2 uur inkoken tot een stroop.
  3. Als de stroop donker gekleurd is en je fijne belletjes ziet ontstaan, is de stroop ver genoeg ingekookt.
  4. Vul de stroop in (schone, met kokend water uitgespoelde) glazen potjes af en laat afkoelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *