Porties |
|
Ingrediënten
- 300 gram sperziebonen
- 300 gram linzen
- 175 gram cannellini bonen
- 100 gram witte kool
- 4 augurken groot
- 50 gram rucola
- 1 pakje halloumi
- 4 eetlepels yoghurt
- 1 eetlepels olijfolie
- 0.5 citroen
- peper en zout
Ingrediënten
|
Instructies
- Dop de sperziebonen, halveer ze en kook ze in een pan met kokend water in ongeveer 8–10 minuten gaar. Giet ze af met koud water.
- Maak van de yoghurt, olijfolie, en citroensap een dressing en breng op smaak met zout en peper.
- Spoel de linzen in een vergiet af tot ze niet meer schuimen en doe hetzelfde met de cannellini bonen.
- Snijd de augurken in plakjes en doe ze samen met de linzen, cannellini bonen, sperziebonen, rucola en witte kool in een grote kom.
- Snijd de halloumi in plakken en grill kort inde grillpan, ongeveer 2 minuten per kant.
- Verdeel ondertussen de yoghurtdressing over de bonen en hussel goed door. Maak de bonensalade af met de plakken halloumi en e hebt een heerlijke maaltijdsalade!