Chakalaka met spitskool

Recept Afdrukken
Chakalaka met spitskool
Chakalaka is een pittige vegetarische Zuid-Afrikaanse groente schotel (street food). Voor vleeseters zou een chorizo erbij passen. Stukken gember zijn goed te bewaren in de deep-freeze. De bevroren gember is heel makkelijk te raspen.
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Kook Tijd 45 minuten, vooral groente snijden
Porties
Ingrediënten
Kook Tijd 45 minuten, vooral groente snijden
Porties
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Verhit olie in een pan en bak de uien goudbruin. Laat de knoflook, paprika, pepers , gember en kerriepoeder een paar minuten op laag vuur mee garen.
  2. Voeg de wortelen, bloemkoolroosjes en witte kool met 100 ml water toe en laat dit ongeveer 5 – 10 minuten op laag vuur koken.
  3. Doe vervolgens de bonen, tomaten en de overige specerijen in de pan en laat het geheel pruttelen totdat de groenten zacht zijn.
  4. Doe tomatenpuree en pindakaas erbij en breng het geheel nog een keer aan de kook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *