Diepvries patat

Recept Afdrukken
Diepvries patat
Een goede manier om de grote hoeveelheid aardappels voor de winter te bewaren is om er diepvries patat van te maken.
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Maaltijd Bijgerecht
Keuken Frans
Keyword vegetarisch
Prep Tijd 1 uur
Porties
Ingrediƫnten
Maaltijd Bijgerecht
Keuken Frans
Keyword vegetarisch
Prep Tijd 1 uur
Porties
Ingrediƫnten
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Maak de aardappelen goed schoon. Snij de aardappelen met schil in dunne patat reepjes
  2. Frituur de patat op 140C voor 6 minuten, niet bruin laten worden (blond). Geen deksel op de frituur, het vocht moet ontsnappen. Haal de patat uit de frituur en laat afkoelen op wat kranten.
  3. De patat kan nu in een zak en bewaard worden in de vriezer.
  4. Afbakken van de friet 4-5 minuten op 180C tot het goudbruin is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *