Eiertaart uit de oven met rucola, pistachenoten en pecorino

Recept Afdrukken
Eiertaart uit de oven met rucola, pistachenoten en pecorino
Stemmen: 1
Score: 1
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 1
Score: 1
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Klop de eieren los met een vork of garde
  2. Hak de pistache noten
  3. Schaaf de pecorino
  4. Snijd de rucola klein
  5. Hak de basilicum
  6. Voeg de ingredienten aan de eieren toe. Naar smaak zout en peper toevoegen
  7. Doe het mengsel in een ovenschaal, niet te groot, hoogte van de taart moet ongeveer 4 á 5 cm zijn, en gaar in de oven op 110 graden
  8. Controleer garing: met een cocktailprikker in de taart prikken en terugtrekken, blijft er niets meer aanhangen dan is de taart gaar
  9. De eiertaart is zowel warm als op kamertemperatuur te serveren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *