Porties |
|
Ingrediƫnten
- 1 krop sla dat kunnen diverse soorten zijn of gemengd
- 10 zongedroogde tomaten op olie
- 80 gram pijnboompitten
- 125 gram geitenkaas zacht
- 4 eetlepels olijfolie extra vierge
- 2 eetlepels citroensap
- 3 takjes basilicum vers
- 4 eetlepels honing bloemenhoning
- zout en peper
Ingrediƫnten
|
Instructies
- Rooster de pijnboompitten in de pan en laat ze afkoelen.
- Was de slabladen, droog ze in de slacentrifuge of in een handdoek en doe ze in een sla kom.
- Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes en verdeel deze over de sla.
- Brokkel de geitenkaas over de sla en voeg daarna de afgekoelde pijnboompitten toe.
- Haal de blaadjes van de basilicumtakjes en snijd deze in reepjes. Doe deze in een kommetje. Voeg de olijfolie, citroensap en bloemenhoning toe.
- Meng het geheel tot een dressing. Maak op smaak met zout en peper.
- Besprenkel deze over de sla vlak voordat je deze gaat eten.