Halve hardgekookte eieren

Recept Afdrukken
Halve hardgekookte eieren
Bekend van de nieuwjaarsborrel!
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Maaltijd Amuse
Keuken Hollands
Keyword Eieren
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
stuks
Ingrediƫnten
Maaltijd Amuse
Keuken Hollands
Keyword Eieren
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
stuks
Ingrediƫnten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Leg de eieren in een pan met water.
  2. Breng aan de kook op middelhoog vuur en laat 10 minuten sudderen.
  3. Schrik de eieren in koud water.
  4. Tik de schaal kapot en laat de eieren afkoelen.
  5. Hak de peterselie fijn en draai tot een pasta in de keukenmachine.
  6. Snijd de afgekoelde eieren overlangs doormidden.
  7. Wip de eidooiers eruit en doe ze samen met de fijngehakte peterselie in de keukenmachine.
  8. Voeg wat olijfolie en versgemalen zwarte peper toe en meng het geheel glad.
  9. Vul de holten van de eieren met het mengsel.
  10. Let er een blaadje peterselie op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *