Kip met broccoli, oesterzwammen, gember, bosui

Recept Afdrukken
Kip met broccoli, oesterzwammen, gember, bosui
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Aziatisch
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediƫnten
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Aziatisch
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediƫnten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Snijd de knoflook en gember heel fijn. Snijd de oesterzwammen in dikke reepjes en de broccoliroosjes in vieren. Snijd de kip in reepjes. En de bosuien in dikke ringen.
  2. Verhit olie in een brede pan en fruit de knoflook en gember 2 minuten. Voeg de kip toe en bak de reepjes om en om tot ze halfgaar zijn.
  3. Voeg nu de oesterzwammen, broccoli en bosui toe en laat ze 3 minuten meebakken tot de oesterzwammen deels zijn geslonken.
  4. Maak een papje van de maizena met twee eetlepels van het water. Voeg de rest van het water bij het gerecht samen met de tamari of sojasaus, breng aan de kook en laat 3 minuten pruttelen tot de broccoli beetgaar is.
  5. Roer het maizenapapje door het gerecht en wacht tot de saus bindt. Laat nog even kort pruttelen en breng dan op smaak met veel versgemalen peper. Eet het gerecht warm naast de rijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *