Koolrabisoep

Koolrabi heeft een frisse zachte smaak en kan goed gecombineerd worden met andere smaken. De basis van de soep is net als alle andere soepen een gefruite ui of sjalotten, de groente zelf en de bouillon. De drank is optioneel, net als de rode peper.

Recept Afdrukken
Koolrabisoep
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Maaltijd Voorgerecht
Keuken Hollands
Kook Tijd 35 min
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Voorgerecht
Keuken Hollands
Kook Tijd 35 min
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Sjalotten of ui snipperen en fruiten met de knoflook en eventueel een (halve) fijngesneden rode peper (olie of boter).
  2. koolrabi toevoegen en kort meebakken. Vermout of witte wijn toevoegen en even op hoog vuur alcohol laten verdampen.
  3. Bouillon toevoegen en 20-30 min koken. Pureren, crème fraîche erdoor roeren.
  4. Peper, zout en citroensap naar smaak, peterselie bij opdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *