Recept van Manon Haan
Prep Tijd | 25 |
Kook Tijd | 30 min oventijd |
Porties |
|
Ingrediƫnten
- 2 stuks rode ui
- 2 tenen knoflook
- 500 gram boerenkool
- Belegen geraspte kaas
- Rauwe ham
- Lasagnebladen
- Bechamelsaus Zelfgemaakte
Ingrediƫnten
|
Instructies
- Maak de boerenkool schoon, snipper de uitjes en knoflook.
- Olie in de pan, voeg ui knoflook en boerenkool toe en roerbakken.
- Maak ondertussen bechamelsaus (20 gram roomboter, 20 gram bloem en 250 ml warme melk, voeg hieraan toe; peper zout en nootmuskaat) Doe de helft van de bechamelsaus bij de boerenkool.
- Vervolgens bouw je de lasagne op. Te beginnen met boerenkool mengsel, lasagnebladen, rauwe ham en mozzarella. Herhaal dit.
- Als laatste voeg je het restant saus toe en bestrooi eventueel met belegen kaas! Smullen!!!