Mungbonencurry met andijvie

Recept Afdrukken
Mungbonencurry met andijvie
Een heerlijk vegetarisch gerecht. Met wat rijst erbij een volwaardige maaltijd.
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Passieve Tijd 12-24 uur
Porties
personen
Ingrediƫnten
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Passieve Tijd 12-24 uur
Porties
personen
Ingrediƫnten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Week de mungbonen 12 - 24 uur
  2. Kook de mungbonen in ongeveer 20 minuten gaar
  3. Snipper de ui
  4. Was de andijvie en snijd deze in repen
  5. Verhit de kokosolie in een wok en fruit hierin de ui
  6. Voeg de currypasta toe en roer op wat hoger vuur totdat het lekker begint te ruiken
  7. Voeg de gare mungbonen toe en roer door elkaar
  8. Voeg de kokosmelk toe en verhit deze mee
  9. Voeg als laatste de andijvie toe en laat deze even slinken
  10. Met volkoren / zilvervliesrijst een heerlijke pittige maaltijd waarin de bite van de andijvie goed tot z'n recht komt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *