Ovenschotel van Christiane met snijbiet en pasta

Recept Afdrukken
Ovenschotel van Christiane met snijbiet en pasta
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Keyword vegetarisch
Prep Tijd 20 minuten
Passieve Tijd 30 minuten
Porties
Ingrediƫnten
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Keyword vegetarisch
Prep Tijd 20 minuten
Passieve Tijd 30 minuten
Porties
Ingrediƫnten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Verwarm je oven voor op 200 graden.
  2. Zet een pan water op en kook de pasta volgens de bereidingswijze op het pak. .
  3. Snijd de ui, steeltjes en bladeren van de snijbiet in stukjes.
  4. Giet een scheutje olie in een pan en bak de ui, de knoflook en de steeltjes van de snijbiet (en/of het gehakt rul) en breng het op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
  5. Meng de gezeefde tomaten met yoghurt en breng het op smaak met zout, peper en Italiaanse kruiden (en knoflookpoeder na smaak)
  6. Schep de gekookte pasta en groenten afwisselend in een ovenschaal. Giet de saus erover en doe nog een beetje pasta bovenop. Strooi (heel veel) geraspte kaas eroverheen
  7. Bak de ovenschotel 30 minuten bij 200 Grad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *