Pasta met venkel, bonen en saffraan en olijven

Recept Afdrukken
Pasta met venkel, bonen en saffraan en olijven
Een pastagerecht als hoofd- of bijgerecht te serveren met venkel, bonen en olijven in een groentesaus met saffraan.
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Keuken Italiaans
Keyword vegetarisch
Prep Tijd 30 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
Ingrediƫnten
Keuken Italiaans
Keyword vegetarisch
Prep Tijd 30 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
Ingrediƫnten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Notities

Breng water aan de kook en voeg wat zout toe en kook de pasta gaar. Giet af, maar bewaar het kookvocht voor de saus. Spoel de pasta onder koud water af en reserveer.

Stoof de venkel in wat olijfolie en voeg de knoflook, de rode peper, saffraan en het anijszaad toe. Als de venkel half gaar is de tomaten, de bonen, de olijven en de witte wijn toevoegen en alles laten stoven totdat de venkel gaar is.

Voeg nu de pasta en 50 ml van het kookvocht van de pasta toe.

Breng op smaak met koriander en zout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *