Pesto van venkelloof

Ik gebruik graag alle delen van de groente en ben op zoek gegaan naar toepassing voor het loof van de venkel.

Recept Afdrukken
Pesto van venkelloof
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Keuken Italiaans
Prep Tijd 15 min
Porties
toast
Ingrediënten
Keuken Italiaans
Prep Tijd 15 min
Porties
toast
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Knip of snij het loof klein. Schil het knoflookteentje Rooster de pijnboompitjes
  2. Meng loof, knoflook en pijnboompitjes of cashewnoten in een keukenmachine of met een staafmixer tot het klein is. Schenk olijfolie erbij tot de massa lekker smeuïg is.
  3. Voeg eventueel zwarte peper toe
  4. Stop de pesto in een goed afsluitbare (jam)pot en bewaar de pesto in de koelkast.
  5. Heerlijk op een stokbroodje of op de boterham bij de lunch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *