Pitabroodje met spihutskool en gehakt

Recept Afdrukken
Pitabroodje met spitskool en gehakt
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Amerikaans
Prep Tijd 20 minuten
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Amerikaans
Prep Tijd 20 minuten
Porties
Ingrediënten
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Spitskool in reepjes snijden
  2. Ui en knoflook fijnsnijden
  3. Ui en knoflook fruiten
  4. Gehakt erbij en rul bakken, samen met kerrie en paprikapoeder
  5. Spitskool meebakken
  6. Ondertussen pitabroodjes in de oven
  7. Pitabroodjes opensnijden en vullen met spitskool en gehaktmengsel
  8. Serveren met een dot crème fraiche
  9. Ook lekker met verse knoflooksaus...
  10. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *