Prep Tijd | 15 minuten |
Kook Tijd | 15 minuten |
Passieve Tijd | 30 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 1 rode kool of 2 kleine
- 1 appel
- 2 eieren
- 100 ml crème fraîche
- 100 gram feta
- 6 plakken bladerdeeg
- 4 walnoten
- peper en zout
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de rode kool fijn.
- Kook de rode kool in een bodempje water gedurende 15 minuten.
- Kluts de eieren met de room en een beetje peper en zout.
- Snijd de appel en de feta fijn en verkruimel de noten.
- Bekleed een ingevet bakblik met bladerdeeg.
- Doe de (uitgelekte en afgekoelde) rode kool erin.
- Meng de appel en feta erin.
- Giet het roommengsel er overheen.
- Strooi de noten erover.
- Bak in de oven gedurende een half uur.
Notities