Rode kooltaart

Recept Afdrukken
Rode kooltaart
De klassieke rode kool met appel, maar dan anders. Dit recept vind je in allerlei vormen op internet. In mijn geval gaat er feta door, want dat had ik in huis.
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de rode kool fijn.
  3. Kook de rode kool in een bodempje water gedurende 15 minuten.
  4. Kluts de eieren met de room en een beetje peper en zout.
  5. Snijd de appel en de feta fijn en verkruimel de noten.
  6. Bekleed een ingevet bakblik met bladerdeeg.
  7. Doe de (uitgelekte en afgekoelde) rode kool erin.
  8. Meng de appel en feta erin.
  9. Giet het roommengsel er overheen.
  10. Strooi de noten erover.
  11. Bak in de oven gedurende een half uur.
Notities

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *