Rucola salade met trompette de la mort, gerookte zalm en peer

Recept Afdrukken
Rucola salade met trompette de la mort, gerookte zalm en peer
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Frans
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Frans
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Spoel de rucola en laat uitlekken
  2. Verwijder het voetje van de paddestoelen (als nodig). Snij in de lengte open en reinig de binnenkant met een vochtige schone doek of papier.
  3. Snij de paddenstoelen in lengtereepjes en bak deze op hoog vuur kort in een beetje roomboter. Laat uitlekken en afkoelen op keukenpapier.
  4. Was de peer, verwijder het klokhuis en snij brunoise (in blokjes) laat ongeschild. Marineer de blokjes in drie eetlepels honing.
  5. Rooster de pijnboompitten in een droge pan op hoog vuur, laat niet te donker worden.
  6. Snipper de zalm.
  7. Knip de blaadjes van de lemon cress.
  8. Voeg een beetje zout en peper naar smaak toe of zet dit bij het serveren op tafel voor persoonlijk toevoegen naar smaak.
  9. Doe alle ingrediënten in een kom en meng alles dooreen. In een kom met deksel kunt u schudden voor menging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *