Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 150 gram rucola
- 50 gram trompette de la mort Hoorn des overvloeds
- 75 gram zalm gerookt
- 1 stuks peer doyene de comice
- 25 gram pijnboompitten
- 3 eetlepels honing
- roomboter
- 2 bakjes lemon cress
- peper en zout
Ingrediënten
|
Instructies
- Spoel de rucola en laat uitlekken
- Verwijder het voetje van de paddestoelen (als nodig). Snij in de lengte open en reinig de binnenkant met een vochtige schone doek of papier.
- Snij de paddenstoelen in lengtereepjes en bak deze op hoog vuur kort in een beetje roomboter. Laat uitlekken en afkoelen op keukenpapier.
- Was de peer, verwijder het klokhuis en snij brunoise (in blokjes) laat ongeschild. Marineer de blokjes in drie eetlepels honing.
- Rooster de pijnboompitten in een droge pan op hoog vuur, laat niet te donker worden.
- Snipper de zalm.
- Knip de blaadjes van de lemon cress.
- Voeg een beetje zout en peper naar smaak toe of zet dit bij het serveren op tafel voor persoonlijk toevoegen naar smaak.
- Doe alle ingrediënten in een kom en meng alles dooreen. In een kom met deksel kunt u schudden voor menging.