Stamppot ijsbergsla
Porties
4personen
Kook Tijd
45min
Porties
4personen
Kook Tijd
45min
Ingrediënten
Instructies
  1. Bak de spekblokjes uit.
  2. Snijd de sla in reepjes, was ze en laat uitlekken.
  3. Kook de aardappelen gaar met wat zout
  4. Pers de knoflook uit.
  5. Verwarm de melk.
  6. Giet de aardappelen af, stamp ze fijn en roer er de warme melk, peper, knoflook en kerriepoeder doorheen. Zorg dat het mengsel lekker soepel en luchtig wordt.
  7. Schep de sla en de spekblokjes door de aardappelpuree.
Notities

Bron: https://www.ah.nl/kookschrift/recept?id=350655

Dit gerecht smaakt prima, al had ik dat niet verwacht (zoveel smaak zit er niet aan ijsbergsla). De kerrie geeft het een lekker smaakje…

Helaas geen eigen foto, dus maar een geleend van internet 🙂