Tramezzini – Ham met gebakken champignons

Tramezzini – proscuitto cotto e funghi saltati

Recept Afdrukken
Tramezzini - Ham met gebakken champignons
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Maaltijd Amuse, Voorgerecht
Keuken Italiaans
Porties
Ingrediƫnten
Maaltijd Amuse, Voorgerecht
Keuken Italiaans
Porties
Ingrediƫnten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Verhit de olie in een koekenpan. Doe de champignons erin en bak tot al het vocht verdampt is.
  2. Voeg de knoflook toe en roer goed door. Breng de champignons op smaak met zout en peper.
  3. Haal de pan van het vuur en laat ze afkoelen.
  4. Verwijder dan de teen knoflook en roer de peterselie door het mengsel. Voeg indien nodig nog wat zout en peper toe.
  5. Bestrijk de tramezzini met mayonaise. Leg de ham erop en verdeel de champignons erover.
  6. Snijd de tramezzini nu schuin doormidden, zodat er 4 driehoeken ontstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *