Prep Tijd | 45 minuten |
Kook Tijd | 15 minuten |
Porties |
koekjes
|
Ingrediënten
- 165 gram Kokosbloem suiker
- 100 gram (riet)suiker
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel Vanille extract
- 185 gram bloem Naar eigen keuze
- 1/2 theelepel Baksoda
- 230 gram Chocolade chips/drops
- 120 gram Gesmolten kokosolie
- 1 theelepel citroensap
- 50 ml Plantaardige melk
Ingrediënten
|
Instructies
- Doe alle droge ingrediënten in een kom . Zeef de bloem in de kom.
- Doe in een andere kom de natte ingrediënten en meng. Smelt de kokosolie.
- Voeg nu de natte ingrediënten bij de droge en meng goed door elkaar.
- Als laatste de choco chips erdoorheen kneden. Is de deeg te nat? Voeg wat bloem erbij tot niet meer plakkerig.
- 175°C voor 13/15 minuten bakken