Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Broccolikoekjes
Deze koekjes zijn ook lekker met courgette
3.64
van
11
stemmen
Recept afdrukken
Bereidingstijd
30
minuten
min
Totale tijd
30
minuten
min
Gang
Lunchgerecht, Vegatarisch
Porties
4
Ingrediënten
0.5x
1x
2x
1
kleine
broccoli
1
ui
1/2
rode peper
1
teen
knoflook
2
eieren
2
EL
meel
70
gr
geraspte kaas
50
ml
amandelmelk
(kan ook gewone melk of soja)
Instructies
Kook de broccoli in stukjes gesneden beetgaar in water met zout.
Hak de broccoli klein met een mes.
Snipper de ui en hak de knoflook en de rode peper fijn.
Maak een beslag van de eieren, de melk, het meel en een beetje zout.
Voeg de ui, de knoflook, de peper, de broccoli en de kaas toe en meng het geheel goed door elkaar.
Verdeel hoopjes van beslag in de pan en bak de koekjes ongeveer 2 minuten per kant goudbruin.