Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Roerei met spitskool
Een lekker lunchgerecht, snel klaar en smakelijk
Nog geen ratings
Recept afdrukken
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd
10
minuten
min
Totale tijd
15
minuten
min
Gang
Lunchgerecht
Porties
1
persoon
Ingrediënten
0.5x
1x
2x
150
g
spitskool
5
cherrytomaatjes
2 of 3
eieren
1
el
kerriepoeder
kokosolie
verse koriander
(optioneel)
tamari
(optioneel)
Instructies
Was de spitskool en snijd in dunne reepjes
Halveer de cherrytomaatjes
Klop de eieren los in een kommetje
Hak de koriander fijn als je die wil gebruiken
Verhit de olie in een koekenpan of wok en roerbak de spitskool ongeveer 5 minuten
Voeg de kerriepoeder en losgeklopte eieren toe en bak ongeveer 1 minuut of totdat het ei voldoende gestold is
Voeg de tomaatjes en de helft van de koriander toe en eventueel een scheutje tamari en warm nog even goed door
Gebruik de rest van de koriander om te garneren