Ga terug
–+ servings

Koolrabi salade met tonijn

Een lekkere frisse salade, lekker als lunchgerecht of als lichte avondmaaltijd.
Nog geen ratings
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Keuken Hollands
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 koolrabi (schoongemaakt ongeveer 200 g)
  • 100 g ijsbergsla
  • 1 sjalotje
  • 1 bosui
  • 2 blikjes tonijn op water
  • extra vergine olijfolie
  • aceto balsamico

Instructies
 

  • Schil de koolrabi en rasp hem grof
  • Was de ijsbergsla en snijd deze fijn
  • Snipper het sjalotje en hak het bosuitje in ringetjes
  • Laat de tonijn uitlekken
  • Rangschik de ijsbergsla, sjalot, bosui en geraspte koolrabi op 2 borden
  • Besprenkel met olijfolie en balsamico
  • Verdeel de tonijn over de salade