Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pasta Niçoise
Nog geen ratings
Recept afdrukken
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
15
minuten
min
Totale tijd
25
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Italiaans
Porties
2
personen
Ingrediënten
0.5x
1x
2x
500
gram
sperziebonen
150
gram
penne
2
blikjes
tonijn
1
potje
pesto
of 100 gram zelfgemaakte pesto
1
bakje
cherrytomaten
2
eieren
1
snufje
zout
1
snufje
zwarte peper
uit de molen
Instructies
Kook de eieren in ongeveer 8 minuten hard
Kook de penne gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking
Maak de sperziebonen schoon en kook in ongeveer 7 minuten beetgaar
Laat de tonijn uitlekken in een vergiet.
Meng de pasta, sperziebonen en tonijn met de pesto. Laat de pan hierbij op een laag vuurtje staan zodat het gerecht wel doorwarmt maar niet aanbrandt.
Halveer de cherrytomaatjes en schep door de pasta. Laat even meewarmen.
Pel de eieren en serveer deze bij de pasta.
Eet smakelijk!
Notities
Mocht je nog een restje overhouden dan kun je dit gerecht ook prima koud als bijvoorbeeld lunch eten!