Hartige komkommer smoothie met garnaal
Dit gerecht kun je als voorgerecht serveren of, in kleinere hoeveelheid, als amuse. Lekker op een warme dag!
De hoeveelheden hieronder zijn voor 4 personen als voorgerecht
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 2 uur uur 10 minuten min
Gang Amuse, Voorgerecht
Keuken Frans, Hollands, Italiaans
2 komkommers 3 eetlepel extra vergine olijfolie 1 eetlepel witte wijnazijn 1 eetlepel citroensap peper en zout
Schil de komkommer en snijd in grote stukken
Pureer de stukken komkommer in de blender
Voeg olijfolie, azijn, citroensap toe. Gebruik de blender om het geheel door te roeren.
Voeg peper en zout toe, naar smaak. Ook kun je wat meer of minder azijn/citroensap gebruiken.
Koel het geheel goed af in de koelkast, bv 2 uur
Voeg de Hollandse garnalen toe