Ga terug
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ribolata soep met palmkool
Sacha van der Zande
Nog geen ratings
Recept afdrukken
Porties
4
personen
Ingrediënten
0.5x
1x
2x
1
prei
in ringen gesneden
2
tenen
knoflook
klein gesnipperd
5
bladen van een palmkool
in reepjes gesneden
200
gram
wortel
klein gesneden
4
stengels
bleekselderij
klein gesneden
1
blik
tomaten blokjes
400 gram
1
blik
cannellini bonen
400 gram
2-3
sneden
oud brood
in stukken gescheurd
1
liter
bouillon
Instructies
Fruit de prei in wat olie of boter.
Voeg daarna de palmkool, wortel en bleekselderij toe en fruit vijf minuten aan. Fruit dan nog een minuut of twee de knoflook mee.
Voeg de tomaten, bonen, brood en bouillon toe en laat het nog 30 minuten koken.