Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop fermenteren

9 februari 2018 @ 19:30 - 22:30

Gratis

De Herenkeuken organiseert een workshop fermenteren. De workshop zal verzorgd worden door Christian Weij van VerrotLekker (www.verrotlekker.nl) . In een workshop van 3 uur zullen we 4 groenten fermentaties starten en geeft Christian veel achtergrond informatie over fermenteren, de historie en de voordelen, ook voor de gezondheid. En we krijgen verschillende dingen te proeven!

De kosten voor deze workshop bedragen 55 euro per persoon. Dit is inclusief alle potten, kruiden en het gebruik van materialen tijdens de workshop. Tijdens de workshop bestaat de mogelijkheid om het boek van Christian met 5 euro korting aan te schaffen. De kosten voor het boek zijn dan 17,50 euro.

Om deel te nemen aan deze workshop klik je op de groene¬†‘RSVP now!’ button. Vul het aantal deelnemers in dat je wilt inschrijven en vul je naam en mailadres in. Op dit mailadres krijg je een betaalverzoek toegestuurd.

LET OP: er kunnen maximaal 25 personen deelnemen aan de workshop. Inschrijving is pas definitief na ontvangst van het totale bedrag!

We kijken uit naar een gezellige en leerzame workshop, hopelijk tot 9 februari!

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.

Gegevens

Datum:
9 februari 2018
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
http://verrotlekker.nl/#workshops

Locatie

Zorgboerderij ’t Binnenveld
Boxtelseweg 5
Schijndel, 5481 VE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 73 549 5034

Organisator

Christian Weij
Bekijk de site van Organisator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.