Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pasta met spinazie en blauwe kaas
Ina Braas
Heerlijk vegetarisch pastagerechten met verse spinazie en blauwe kaas
Nog geen ratings
Recept afdrukken
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd
10
minuten
min
Totale tijd
25
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Mediterraan, vegetarisch
Porties
2
Ingrediënten
0.5x
1x
2x
160
gram
volkoren penne
500
gram
verse spinazie
1
ui
1
teen
knoflook
125
gram
champignons
100
gram
blauwe kaas
125
gram
crème fraiche
1
eetlepel
olijfolie
Snufje
zwarte peper
Instructies
Snipper de ui en bak aan in de olijfolie
Pers de knoflook uit boven de pan en bak mee.
Snijd de champignons in vieren en voeg toe.
Was en snijd de spinazie en voeg in delen toe, roeren en laten slinken.
Voeg stukjes blauwe kaas en crème fraiche toe, nu niet meer laten koken, bak tot de kaas wat gesmolten is.
Voeg peper en zout toe, naar smaak.
Onderhand heb je de penne volgens gebruiksaanwijzing gaar gekookt.
Giet penne af en roer de penne door het spinazie mengsel. Goed mengen.
Smakelijk rten!
Notities
Deze spinazieschotel is vegetarisch, doch gemakkelijk aan te passen naar veganistisch of vleesgerecht. Geïnspireerd door Jumbo - recepten.