Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Koolrolletjes met een indische twist
Marieke van Amelsfort
Gevulde koolrolletjes
Nog geen ratings
Recept afdrukken
Voorbereidingstijd
30
minuten
min
Bereidingstijd
30
minuten
min
Totale tijd
1
uur
uur
Gang
Hoofdgerecht
Porties
4
personen
Ingrediënten
0.5x
1x
2x
1
Chinese kool
300
gram
gehakt
150
gram
garnalen
1
ei
2
tenen
gehakte knoflook
2
theelepels
ketoembar
1
theelepel
djintan
1
theelepel
sambal badjak
250
ml
bouillon
Instructies
Haal de koolbladeren los, was ze en blancheer deze ca. 2 minuten
Spoel,af met koud water en laat uitlekken
Snij de garnalen fijn
Meng gehakt, garnalen, kruiden en ei door elkaar
Leg de koolbladeren op een snijplank en haal entreeprijs de dikkere nerf eruit
Leg een bolletje gehakt op een blad en rol op
Zet vast met een prikker
Leg de pakketjes in een ovenschaal en overgiet met bouillon
Zet 20 à 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden
Eet smakelijk!
Notities
Kies gehakt dat je lekker vind en pas de bouillon daarbij aan.