Stamppot van palmkool met appel

stamppot van palmkool met appel

Yvonne Biemans
Nog geen ratings
Gang Hoofdgerecht
Keuken Boerenkeuken

Ingrediënten
  

  • Aardappels
  • Palmkool
  • 1 Appel
  • Melk
  • Bouillon 2 5 dl
  • Margarine
  • Zout

Instructies
 

  • Kook de aardappelen en maak er met behulp van de melk puree van.
  • Ondertussen de palmkool van de nerf ritsen en wassen.
  • Vervolgens in een pan een klontje margarine smelten en de palmkool even roerbakken.
  • Daarna de bouillon erbij en met de deksel op de pan ca 20 minuten zachtjes laten smoren tot de palmkool zacht is geworden.
  • De appel schillen en in blokjes snijden.
  • In een koekenpan wat margarine smelten en de blokjes appel ca 5 minuten op laag vuur bakken.
  • De palmkool afgieten en door de puree roeren.
  • Dan de stukjes appel door de stamppot scheppen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept