Meiraap in kokossaus, met koriander

Meiraap in kokossaus, met koriander

Corine Hiddinga
Meiraap in kokossaus, met koriander.
Nog geen ratings
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Bijgerecht
Keuken Fantasie, Indisch
Porties 2 tot 4 personen

Ingrediënten
  

  • Meiraapjes
  • Stukje rode peper
  • Kleine ui
  • Koirander
  • Gember
  • Kokosblok of kokosmelk
  • Zo nodig wat maizena
  • Zout
  • Citroensap

Instructies
 

  • Schil en snijd de meiraapjes in reepjes ( frietmodel is ook leuk).
  • Fruit eerst de gehakte ui, stukje rode peper en de gember in een koekenpan.
  • Voeg dan de meiraapjes toe en bak een paar minuten mee. Voeg wat koriander toe.
  • Voeg een stuk kokosblok of kokosmelk toe, zodat de meiraapjes in wat saus staan.
  • Stoof even door, tot de meiraapjes beetgaar zijn.
  • Voeg zout en citroensap toe naar smaak. Zo nodig kun je de saus nog binden met een beetje maizena.

Notities

Hoeveelheden niet aangegeven in recept, omdat deze afhankelijk zijn van smaak en de hoeveelheid meiraapjes.
Pas wel op met de hoeveelheid rode peper als je niet van scherp houdt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept