Atjar tjampoer

Recept Afdrukken
Atjar Tjampoer
Lekker bij Indische gerechten, maar smaakt ook prima bij een stamppot. Zie ook Ingeborgs variant (https://herenkeuken.nl/recipe/zoetzure-groenten/).
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Prep Tijd 15 min
Porties
Ingrediƫnten
Prep Tijd 15 min
Porties
Ingrediƫnten
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Snijd de ui, wortel, augurk en kool in stukken.
  2. Snijd de knoflook en gember (en eventueel peper) fijn.
  3. Bak het geheel aan met de kurkuma.
  4. Laat afkoelen en doe over in een weckpot.
  5. Voeg azijn toe zodat het onderstaat.
  6. Voeg naar smaak suiker en zout toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *