Rucola salade met trompette de la mort, gerookte zalm en peer

Rucola salade met trompette de la mort, gerookte zalm en peer

Nog geen ratings
Gang Hoofdgerecht
Keuken Frans
Porties 4 personen

Ingrediƫnten
  

  • 150 gram rucola
  • 50 gram trompette de la mort Hoorn des overvloeds
  • 75 gram zalm gerookt
  • 1 stuks peer doyene de comice
  • 25 gram pijnboompitten
  • 3 eetlepels honing
  • roomboter
  • 2 bakjes lemon cress
  • peper en zout

Instructies
 

  • Spoel de rucola en laat uitlekken
  • Verwijder het voetje van de paddestoelen (als nodig). Snij in de lengte open en reinig de binnenkant met een vochtige schone doek of papier.
  • Snij de paddenstoelen in lengtereepjes en bak deze op hoog vuur kort in een beetje roomboter. Laat uitlekken en afkoelen op keukenpapier.
  • Was de peer, verwijder het klokhuis en snij brunoise (in blokjes) laat ongeschild. Marineer de blokjes in drie eetlepels honing.
  • Rooster de pijnboompitten in een droge pan op hoog vuur, laat niet te donker worden.
  • Snipper de zalm.
  • Knip de blaadjes van de lemon cress.
  • Voeg een beetje zout en peper naar smaak toe of zet dit bij het serveren op tafel voor persoonlijk toevoegen naar smaak.
  • Doe alle ingrediĆ«nten in een kom en meng alles dooreen. In een kom met deksel kunt u schudden voor menging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept