Tuinbonen met pecorino

Simpel en snel salade gerecht. Lekker bij een stukje vis.

Tuinbonen met pecorino

Nog geen ratings
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 20 min
Gang Hoofdgerecht, Vegatarisch
Keuken Hollands, Italiaans
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 30 peulen tijnbonen
  • 50 gram pecorino geraspt
  • 1 eetlepel olijfolie extra vergine
  • 0.5 citroen sap

Instructies
 

  • Dop de peulen (laat het vliesje om de bonen)
  • Kook de bonen in 7 minuten en spoel ze met koud water af.
  • Verwijder het vliesje van de bonen ('dubbeldoppen')
  • Stooi de geraspte kaas, citroen en olijfolie over de bonen. De tuinbonen salade is lauw, je kunt hem even in de magnetron opwarmen als je warm lekkerder vind.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept