Amuse – Brioche met rosbief

Door Mees in den Bosch, Sjors Wagener en Femke van de Wiel


Recept Afdrukken
Amuse - Brioche met rosbief
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Maaltijd Amuse
Keuken Frans
Porties
Maaltijd Amuse
Keuken Frans
Porties
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Zie bijlage
Notities

Dit gerecht is door Mees in den Bosch, Sjors Wagener en Femke van de Wiel samengesteld en gekookt tijdens de kookworkshop van het Koning Willem 1 College, op 13 november 2018

Amuse - Brioche met rosbief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *