Snipper de ui en pers de knoflook.
Was de spaanse peper; haal de zaadjes eruit en snijd in reepjes
Was de lenteuitjes en snij deze in ringen
Was en snij de knolvenkel in gelijke niet al te grote stukken; bewaar wat van het venkelgroen
Was de paksoi; haal het bladgroen eraf en snijd de nerf in gelijke stukken (zoals de venkel)
Verhit de olijfolie in de grote pan.
Fruit op een zacht vuurtje de knoflook en ui samen met de kerriepoeder totdat deze glazig is
Voeg daarna de knolvenkel, de nerf van de paksoi toe, het lenteuitje en het pepertje toe. Laat dit 5 minuten mee bakken
Voeg de bouillon toe en laat het geheel ca. 5 minuten koken.
Snij ondertussen het bladgroen van de paksoi in reepjes.
Snij ook het venkelgroen fijn.
Pers de halve sinasappel
Voeg na 5 minuten het getrokken kippenvlees en de woknoedels toe en laat deze 3 tot 5 minuten meekoken
Voeg na deze 3 tot 5 minuten de gesneden reepjes bladgroen en venkel toe en laat de soep nog 1 minuut doorkoken.
Maak de soep op smaak met sinasappelsap, zout en peper.