Boerenkool soep (zuppa di cavolo nero)

Recept Afdrukken
Boerenkool soep (zuppa di cavolo nero)
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Maaltijd Soep, Voorgerecht
Keuken Hollands
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Soep, Voorgerecht
Keuken Hollands
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Verhit een scheut olijfolie en bak hierin de reepjes pancetta totdat ze beginnen te karameliseren.
  2. Voeg ui, knoflook, tijm en venkelzaad toe en laat op laag vuur glazig worden, roer het mengsel regelmatig om.
  3. Roer hierna de bonen erdoor en laat ze iets aanbakken.
  4. Voeg hierna de boerenkool en de kokende bouillon toe en laat ongeveer 5 minuten zachtjes pruttelen.
  5. Haal de pan van het vuur en pureer de soep met een staafmixer, voeg peper toe.
  6. Aan de soep kan eventueel wat gerookte worst toegevoegd worden.
  7. De soep kan gebonden worden met ricotta.

Eén gedachte over “Boerenkool soep (zuppa di cavolo nero)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *