Tramezzini – kip met kappertjes en knoflookmayonaise

Tramezzini – Pollo e Capperi con aioli

Recept Afdrukken
Tramezzini - kip met kappertjes en knoflookmayonaise
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Maaltijd Amuse, Voorgerecht
Keuken Italiaans
Porties
Ingrediƫnten
Maaltijd Amuse, Voorgerecht
Keuken Italiaans
Porties
Ingrediƫnten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Instructies
  1. Verhit de olie in een koekenpan en blus af met wat kippenbouillon.
  2. Laat op laag vuur sudderen totdat de kipfilet gaar is. Haal van het vuur en laat afkoelen.
  3. Scheur de kipfilet in kleine stukken. Doe de stukken in een kom en voeg de knoflookmayonaise, kappertjes en gehakt peterselie erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Verdeel het kipmengsel over de drie tramezzini en snijd de tramezzini nu schuin doormidden, zodat er 4 driehoeken ontstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *