Tramezzini – Ham met gebakken champignons

Tramezzini – proscuitto cotto e funghi saltati

Tramezzini - Ham met gebakken champignons

Nog geen ratings
Gang Amuse, Voorgerecht
Keuken Italiaans

Ingrediƫnten
  

  • 50 gram champignons
  • 0,5 teen knoflook gekneusde schil
  • 0,5 eetlepel bladpeterselie gehakt
  • 2 tramezzini
  • 0,5 eetlepel mayonaise
  • 2 plak gekookte ham
  • Zeezout
  • zwarte peper vers gemalen

Instructies
 

  • Verhit de olie in een koekenpan. Doe de champignons erin en bak tot al het vocht verdampt is.
  • Voeg de knoflook toe en roer goed door. Breng de champignons op smaak met zout en peper.
  • Haal de pan van het vuur en laat ze afkoelen.
  • Verwijder dan de teen knoflook en roer de peterselie door het mengsel. Voeg indien nodig nog wat zout en peper toe.
  • Bestrijk de tramezzini met mayonaise. Leg de ham erop en verdeel de champignons erover.
  • Snijd de tramezzini nu schuin doormidden, zodat er 4 driehoeken ontstaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept