Tramezzini – proscuitto cotto e funghi saltati
Tramezzini - Ham met gebakken champignons
Ingrediƫnten
- 50 gram champignons
- 0,5 teen knoflook gekneusde schil
- 0,5 eetlepel bladpeterselie gehakt
- 2 tramezzini
- 0,5 eetlepel mayonaise
- 2 plak gekookte ham
- Zeezout
- zwarte peper vers gemalen
Instructies
- Verhit de olie in een koekenpan. Doe de champignons erin en bak tot al het vocht verdampt is.
- Voeg de knoflook toe en roer goed door. Breng de champignons op smaak met zout en peper.
- Haal de pan van het vuur en laat ze afkoelen.
- Verwijder dan de teen knoflook en roer de peterselie door het mengsel. Voeg indien nodig nog wat zout en peper toe.
- Bestrijk de tramezzini met mayonaise. Leg de ham erop en verdeel de champignons erover.
- Snijd de tramezzini nu schuin doormidden, zodat er 4 driehoeken ontstaan.