Roerei met spitskool

Roerei met spitskool

Een lekker lunchgerecht, snel klaar en smakelijk
Nog geen ratings
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 15 min
Gang Lunchgerecht
Porties 1 persoon

Ingrediƫnten
  

  • 150 g spitskool
  • 5 cherrytomaatjes
  • 2 of 3 eieren
  • 1 el kerriepoeder
  • kokosolie
  • verse koriander (optioneel)
  • tamari (optioneel)

Instructies
 

  • Was de spitskool en snijd in dunne reepjes
  • Halveer de cherrytomaatjes
  • Klop de eieren los in een kommetje
  • Hak de koriander fijn als je die wil gebruiken
  • Verhit de olie in een koekenpan of wok en roerbak de spitskool ongeveer 5 minuten
  • Voeg de kerriepoeder en losgeklopte eieren toe en bak ongeveer 1 minuut of totdat het ei voldoende gestold is
  • Voeg de tomaatjes en de helft van de koriander toe en eventueel een scheutje tamari en warm nog even goed door
  • Gebruik de rest van de koriander om te garneren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept