Pesto van raapstelen
Ingrediƫnten
- 75 gram raapstelen blad en stelen
- 2 eetlepel pijnboompitten walnoot of amandel kan ook
- 50 gram parmezaanse kaas geraspt
- 1 teen knoflook
- 6 eetelepels extra vergine olijfolie extra vergine
- zout naar smaak
Instructies
- Was de raapstelen, verwijder de wortels, maar niet de stelen
- Pel het teentje knoflook, wrijf deze fijn in de vijzel
- Voeg pijnboompitten en de kaas toe en pureer deze eveneens
- Voeg de raapstelen in twee keer toe, dit werkt prettiger in de vijzel
- Giet er tenslotte olijfolie bij en meng goed
- Voeg zout naar smaak toe
- In plaats een vijzel kun je ook alles fijnmalen en mengen in een blender.
Hoi, hij is lekker! Ergens in je beschrijving vergeet je de kaas erdoor te mengen.
Dank je voor de terugmelding. Wat slordig, ik heb het aangepast,
Groeten,
Raymond