
snijbiet omelet
Snijbiet omelet van Marjon Wijdeven.
Ingrediënten
- 250 gram snijbiet
- 1 of 0,5 stuks Sjalotje of wit uitje
- 4 stuks eieren
- 4 stuks champignons
- 0,5 theelepel kerriepoeder
- 1 scheut of stukje Olijf olie of roomboter
Instructies
- • Was de snijbiet. • Snij de snijbiet stengels in stukjes van circa 1 cm . • Snij het sjalotje of uitje in kleine stukjes. • Snij de champignons in schijfjes. • Bak de snijbiet stengel, champignons en uitjes glazig. • Klop de eieren goed door elkaar. • Voeg de kerrie poeder toe. • Snij de rest van de snijbiet bladeren. • Voeg de gesneden snijbiet bladeren aan het ui stengelmengsel toe. • Bak in een andere pan de omelet. • Leg snijbiet mengsel in het midden van de omelet. • Vouw deze dubbel en decoreer met wat extra snijbiet mengsel op het bord.
Notities
Snijbiet heeft iets weg van wilde spinazie.