snijbiet omelet

snijbiet omelet

Snijbiet omelet van Marjon Wijdeven.
5 van 1 stem
Voorbereidingstijd 7 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 17 minuten
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 250 gram snijbiet
  • 1 of 0,5 stuks Sjalotje of wit uitje
  • 4 stuks eieren
  • 4 stuks champignons
  • 0,5 theelepel kerriepoeder
  • 1 scheut of stukje Olijf olie of roomboter

Instructies
 

  • • Was de snijbiet. • Snij de snijbiet stengels in stukjes van circa 1 cm . • Snij het sjalotje of uitje in kleine stukjes. • Snij de champignons in schijfjes. • Bak de snijbiet stengel, champignons en uitjes glazig. • Klop de eieren goed door elkaar. • Voeg de kerrie poeder toe. • Snij de rest van de snijbiet bladeren. • Voeg de gesneden snijbiet bladeren aan het ui stengelmengsel toe. • Bak in een andere pan de omelet. • Leg snijbiet mengsel in het midden van de omelet. • Vouw deze dubbel en decoreer met wat extra snijbiet mengsel op het bord.

Notities

Snijbiet heeft iets weg van wilde spinazie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept