Stoofpot van kalf met venkel en linzen

Stoofpot van kalf met venkel en linzen

Van Jef en Lian Teulings Vandaag heb ik de venkel gebruikt uit de tas van afgelopen weekend. Ik heb een recept gebruikt van: Dagelijkse Kost te vinden op de website. Deze website is op zich al een aanrader, smakelijke gerechten, zoeken op ingrediĆ«nt, aantal personen en een handig filmpje. Vandaag gemaakt: stoofpot van venkel, kalfsvlees en linzen. HeeeeeeeerlijkšŸ˜‹ Kan ook prima zonder vlees met bv een hardgekookt ei.
Nog geen ratings
Gang Hoofdgerecht
Keuken Frans
Porties 1 Stoofpot

Ingrediƫnten
  

  • 1 stuks venkel

Instructies
 

  • Volg de instructies op deze site: https://dagelijksekost.een.be/gerechten/stoofpot-van-kalf-met-venkel-en-linzen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept