Rodekool burger

Rodekool burger

Een burger is altijd goed. Deze keer met rode kool.
Nog geen ratings
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 40 min
Gang Hoofdgerecht, Lunchgerecht

Ingrediƫnten
  

  • 500 Gram Rodekool
  • 1 Stuks ui
  • 3 Tenen knoflook
  • 150 Gram Havermout
  • 2 Stuks eieren
  • 100 Gram geraspte kaas
  • 2 Takjes tijm

Instructies
 

  • Snij de rodekool en ui in grove parten. Doe rodekool, ui, knoflook en havermout in een foodprocessor en maal fijn. Roer de eieren, tijm en kaas erdoor en breng op smaak met peper en zout Maak burgers met vochtige handen Lek op een bakplaat bekleed met bakpapier Bak in de oven op 200 graden gedurende 30 minuten Halverwege even omdraaien Smakelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept