Rodekool burger

Rodekool burger

Een burger is altijd goed. Deze keer met rode kool.
5 van 3 stemmen
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 40 minuten
Gang Hoofdgerecht, Lunchgerecht

Ingrediënten
  

 • 500 Gram Rodekool
 • 1 Stuks ui
 • 3 Tenen knoflook
 • 150 Gram Havermout
 • 2 Stuks eieren
 • 100 Gram geraspte kaas
 • 2 Takjes tijm

Instructies
 

 • Snij de rodekool en ui in grove parten. Doe rodekool, ui, knoflook en havermout in een foodprocessor en maal fijn. Roer de eieren, tijm en kaas erdoor en breng op smaak met peper en zout Maak burgers met vochtige handen Lek op een bakplaat bekleed met bakpapier Bak in de oven op 200 graden gedurende 30 minuten Halverwege even omdraaien Smakelijk!

Eén gedachte over “Rodekool burger

 • 18 december 2023 om 23:52
  Permalink

  5 sterren
  Lekker. Ik heb er ook wat wortel bij gedaan. Ik had nog zoveel rode kool over dat ik nog een portie klaar heb gemaakt met wat extra 🥕 en 🍎 voor de diepvries. Dan hoef ik daarvan de volgende keer alleen nog maar burgers te maken.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept