Overheerlijke geroerbakte spruitjes 

Overheerlijke geroerbakte spruitjes

Anneke Wienema
Nog geen ratings

Ingrediënten
  

  • – Spruitjes 400 gram
  • – Middelgrote ui
  • – Knoflook naar smaak
  • – Zout en peper
  • – Djintan komijnpoeder
  • – Gembersiroop
  • – Ketjap manis

Instructies
 

  • – Maak de spruitjes schoon en kook ze ongeveer 5 minuten; ze mogen nog een flinke beet hebben. Giet ze af.
  • – Fruit ondertussen de ui en eventueel de knoflook in een wokpan of grote koekenpan tot ze glazig zijn
  • – Voeg de spruitjes aan de ui toe en voeg alle kruiden en smaakmakers toe. Je kan dit naar smaak doen. Een flinke snuf djintan is wel belangrijk. Niet al
  • te veel gembersiroop want dat wordt het te zoet.
  • – Laat het geheel met de deksel op de pan ongeveer 8 à 10 minuten heel zachtjes pruttelen. Kijk af en toe even of er nog voldoende vocht in de pan is;
  • anders wat water toevoegen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept