Gamberi salade met lettuce sla en gedroogde tomaten

Gamberi salade met lettuce sla en gedroogde tomaten

Nog geen ratings
Gang Bijgerecht, Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 2 personen

Ingrediƫnten
  

  • 300 gram tijgergarnalen + andere zeevruchtjes
  • 6 gedroogde tomaatjes fijne stukjes gesneden
  • 0.5 venkel
  • 2 lenteuitjes incl. het groen
  • 8 bladeren lettuce sla
  • 1 eetlepel kappertjes
  • muntblaadje
  • 1 limoen
  • olijfolie extra vergine

Instructies
 

  • Ontdoe de garnalen van de schaal en bak ze snel op hoog vuur inde olijfolie.
  • Snijd de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes en kook de stukjes in kokende water 1 tot 2 minuten.
  • Snijd de venkel en de lente uitjes in dunne schijfjes.
  • Snijd de muntblaadjes in kleine stukjes.
  • Mix de groentes met de mint en de kappertjes in een mengsel van olie en limoensap. Voeg de gekookte tomatenstukjes en de garnalen toe.
  • Schik deze mix van garnalen en groentes op de lettuce bladeren en geniet ervan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept