Halve hardgekookte eieren

Halve hardgekookte eieren

Bekend van de nieuwjaarsborrel!
Nog geen ratings
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 20 min
Gang Amuse
Keuken Hollands
Porties 12 stuks

Ingrediƫnten
  

  • 6 eieren
  • 2 eetlepel bladpeterselie gehakt
  • olijfolie extra vergine
  • zwarte peper

Instructies
 

  • Leg de eieren in een pan met water.
  • Breng aan de kook op middelhoog vuur en laat 10 minuten sudderen.
  • Schrik de eieren in koud water.
  • Tik de schaal kapot en laat de eieren afkoelen.
  • Hak de peterselie fijn en draai tot een pasta in de keukenmachine.
  • Snijd de afgekoelde eieren overlangs doormidden.
  • Wip de eidooiers eruit en doe ze samen met de fijngehakte peterselie in de keukenmachine.
  • Voeg wat olijfolie en versgemalen zwarte peper toe en meng het geheel glad.
  • Vul de holten van de eieren met het mengsel.
  • Let er een blaadje peterselie op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept