Boerenkool pannenkoek – favoriet van de kids!

Boerenkool pannenkoek - favoriet van de kids!

Nog geen ratings
Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollands
Porties 4

Ingrediënten
  

  • 1 Stronk boerenkool
  • 3 Stuks eieren
  • 150 Gram bloem
  • 150 Gram Boekweitmeel
  • 0,9 Liter melk
  • Naar smaak ontbijtspek
  • Snufje zout
  • peper
  • 2 Tenen knoflook
  • 1 Stuks ui

Instructies
 

  • Ris de boerenkool van de stronk, goed wassen en uit laten lekken/even door de slacentrifuge halen. Ui en knoflook fijnsnijden
  • Wok de ui en knoflook en voeg de boerenkool toe tot deze geslonken is Haal de pan van het vuur en laat de boerenkool afkoelen
  • Maak pannenkoekenbeslag van meel, bloem, eieren en melk, zout en peper Voeg de afgekoelde boerenkool toe en mix even met de staafmixer
  • Bak de ontbijtspek in een pan en voeg pannenkoekenbeslag toe Eet smakelijk!

Notities

Ook lekker met rookworst ipv spek
vegetarisch? Gebruik dan bijvoorbeeld zongedroogde tomaatjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept