Boerenkool pannenkoek - favoriet van de kids!
Ingrediƫnten
- 1 Stronk boerenkool
- 3 Stuks eieren
- 150 Gram bloem
- 150 Gram Boekweitmeel
- 0,9 Liter melk
- Naar smaak ontbijtspek
- Snufje zout
- peper
- 2 Tenen knoflook
- 1 Stuks ui
Instructies
- Ris de boerenkool van de stronk, goed wassen en uit laten lekken/even door de slacentrifuge halen. Ui en knoflook fijnsnijden
- Wok de ui en knoflook en voeg de boerenkool toe tot deze geslonken is Haal de pan van het vuur en laat de boerenkool afkoelen
- Maak pannenkoekenbeslag van meel, bloem, eieren en melk, zout en peper Voeg de afgekoelde boerenkool toe en mix even met de staafmixer
- Bak de ontbijtspek in een pan en voeg pannenkoekenbeslag toe Eet smakelijk!
Notities
Ook lekker met rookworst ipv spek
vegetarisch? Gebruik dan bijvoorbeeld zongedroogde tomaatjes.